Ansiktsvård

Ögonkräm - Augnkrem

 

En omhändertagande och mjukgörande kräm till området runt ögonen. Innehåller bl.a ögontröst

Artiikel:1106

 

 

 

 

 

 

 

 

50ml

Morotsolja

Morot och karoten ger huden en fantastisk lyster samt vitaminer. Innehåller bland annat jojobaolja som passar för alla hudtyper. Oljan är speciellt användbar för dem med torr hy.

Behövs endast några få droppar för hela ansiktet.

 

Artikel:1113

 

 

30ml

Havets Mirakelkräm -Undur Hafsins Andlistkrem

 

Extra mjukgörande och stimulerande kräm för känslig hy. Anpassad till äldre mogen hy med behov av fukt och stabilitet. Använd Havets mirakel för att skydda och bromsa hudens åldrande. Innehåller bl. a havsalg, squalane, skelört och gurkörtsolja.

Används efter rengöring med Icelandic Herbs rengöringsmjölk och ansiktsvatten

Artikel:1104

50ml.

Rengöringsmjölk - Hreinsimjólk

 

Rengöringsmjölk är en mycket mild rengöring för ansikte och hals, framställd för att passa alla hudtyper. Den fungerar utmärkt för borttagning av smink, särskilt på känsliga hudpartier och kan även användas för att ta bort smink kring ögonen, kan även användas som ett substitut till raklödder.

Läs mer här

Artikel:1108

200ml

 

Läppbalsam -Lipbalm

 

Läppbalsamet skyddar den känsliga huden på läpparna mot väder och vind. Det gör läpparna mjuka och smidiga och är lika välgörande i stekande sol som vid vintersport. Innehåller bl. a lavendel.

Applicera genom att "dutta" lätt med stiftet och massera med läpparna. Grusigheten kommer från sheasmöret och försvinner utav värmen från läpparna.Artikel:1109

 

4ml

 

 

 

24-timmarskräm - Allt i einu

 

I 24 timmars krämen ingår malva, vars blomma innehåller vitamin A, B och C. Den används också för att tillföra huden nödvändig fukt. I krämen finns också styvmorsviol som har en omhändertagande effekt på huden. För bästa effekt rekommenderar vi att huden rengörs med Icelandic Herbs rengöringsmjölk och ansiktsvatten innan du använder krämen. Stryk ut tunt och massera mjukt tills huden absorberat den. Artikel:1102

 

50ml

Acnedroppar - Bóludropar

 

Stryk på acnedroppar på området med acne, 3-4ggr per dag. Använd Icelandic Herbs Mirakelkräm tillsammans med acnedropparna för en bättre effekt. Stryk på ett tunt lager utav Mirakelkrämen efter att acnedropparna torkat in. Har du fet hy, kan det hjälpa dig ytterligare att använda Icelandic Herbs ansiktsvatten vid den dagliga skötseln av din hy.Artikel:1110

15ml

Ansiktsmask Kur

 

För bästa resultat bör huden rengöras med Icelandic Herbs rengöringsmjölk innan du applicerar masken.

Applicera masken och låt verka i 8-15 minuter därefter sköljer du bort den med ljummet vatten.

Detta kan du med fördel göra 1 gång/vecka.

Artikel:1111

 

50ml

 

 

Ansiktspeeling

 

Ansiktspeelingen används 1 gång/vecka som komplement till daglig rengöring. Peelingämnet är jojobavax. Avsluta peelingbehandlingen med Icelandic Herbs ansiktsvatten för att återställa hudens ph-värde och sluta porerna.

Artikel:1112

 

 

 

50ml

 

 

 

Ansiktsvatten - Anlidsvatn

 

En av örterna i ansiktsvatten är rölleka som innehåller azulen. Den har en omhändertagande och rengörande effekt och sluter porerna efter rengöring. Namnet Achillea millefolium, har örten fått efter Akilles, den osårbare gestalten i grekisk mytologi. Växten har följt människorna i många krig och kallas i gamla skrifter för soldatört (Herba militaris) Läs mer här

Artikel:1107

200 ml

 

Efter rakning - Eftir rakstur

 

Icelandic herbs kräm Efter rakning gör huden mjuk, dämpar sveda och irritation på din hud. Krämen är mjukgörande och skyddar också huden mot yttre föroreningar.

 

Läs mer här

 

Artikel:1103

50ml

Här kan ni se mina foton och diverse photoShop jobb jag gjort!